Közúti elsősegélyt tanulni még sose volt ennyire egyszerű

“Csak a lényeg” közúti elsősegély e-learning kurzus, hogy élvezetesen és gyorsan szerezhess életmentő tudást, amivel ráadásul a vizsgáztatót is lekenyerezhetedmost 100% vizsgagaranciával, kockázat nélkül.

4.97 (250+ értékelésből)
4.9/5

1 ÓRA 51 PERC VIDEÓs anyag

Többször újranézhető

58 elsősegély TESZT KÉRDÉS

250+ pozitív visszajelzés

TanÚsítvány az elvégzésről

100% vizsga-garancia

GYORS ÖSSZEFOGLALÓ

Miért válaszd az SOS Elsősegélyt?

Szakítottunk a száraz elmélettel – itt a pörgős és érthető online formátum, amit keresel

TÚLBONYOLÍTÁS NÉLKÜL, tényleg CSAK A LÉNYEG!

Felesleges információ áradat és orvosi szakszavak nélkül - hogy a végén azt érezd majd "Jé, ez egyáltalán nem is bonyolult, sőt..."

Könnyen fogyasztható, VIDEÓS formátum

Megmentünk a szenvedve magolástól, hiszen itt pörgős és érthető előadásmódban kaphatod meg többezer betegellátás esszenciáját

Bármikor, bárhonnan
indíthatod a videókat

Megértjük, ha nem járnál tantermi órákra - itt bármilyen eszközről, online mehetsz végig a rövid, ütős videókon (akár buszon vagy ebédszünetben)

 100% sikeres vizsgagaranciával

+ EXTRÁK a sikeres vizsgához

Ezeket a bónuszokat külön-külön nem tudod megszerezni, itt ajándékba kapod a kurzushoz

Kidolgozott tételek

Egy olyan könnyen megjegyezhető rendszert dolgoztunk ki, amivel nem kell magolnod, de így is gond nélkül a fejedben lesz a lényeg a vizsgán!

Csekklista és vizsgatippek

Tuti vizsgatippeket kapsz, amivel előnyre teszel szert a vizsgán. Emellé tiéd egy lépésről lépésre ellenőrző lista is, hogy semmi se maradjon otthon!

Végzetes hibák (bukásgátló)

Figyelem! Vannak olyan visszatérő durva hibák, amikre a vizsgabiztosok harapnak (és buktatnak is). Ezekre a listával külön odafigyelhetsz!

100% sikeres
vizsgagarancia

Amennyiben a garanciás csomagot választod, sikertelen vizsga esetén a kurzus teljes díját visszautaljuk - de ne aggódj, úgyis sikerülni fog!

4.97 (250+ értékelésből)
4.9/5

Mit tanulsz majd meg az
e-learning kurzusból?

Az SOS Elsősegély e-learning kurzusában 21 rövid, könnyen érthető videóval készültünk, ami végig fenntartja az érdeklődésedet – így könnyen meg fogsz érteni mindent!

Mit nézzek át előző este és a vizsga előtt? Mit vigyek magammal? Hogyan öltözzek? Hogyan viselkedjek, ha jó benyomást akarok kelteni? Mi idegesíti a vizsgáztatót? Le kell-e kenni?Hogyan épül fel a vizsga? Mit kell legjobban tudnom? Mik a leggyakoribb hibák? Hogyan kerüljem ezeket el?

Mi játszódik le majd a fejemben, ha életet kell mentenem? Mitől félnek az emberek? Miért nem mernek segíteni? Milyen tévhiteik vannak? Nem tehetek-e kárt? Hogyan küzdjem le a félelmemet? Hogy nyugtatja le magát stresszhelyzetben egy mentőorvos?

Hogyan tudom megállapítani, hogy kell-e újraélesztést végeznem? Kell-e befújni? És ha nem szeretnék? Kell-e pulzust nézni? Hogyan kell tartanom a kezemet? Mennyire kell lenyomnom? Törhetek-e bordát? Mi van, ha igen? Mire való a defibrillátor? Hogyan kell használni? Lehet-e vele kárt okozni? Meddig végezzem az újraélesztést? Mit tegyek, ha egyedül vagyok? (…)

Megmozdítsam, vagy ne? Mikor? Hogyan? Hogyan kell stabil oldalfekvésbe raknom? Kit? És ha súlyos sérült? És ha nem jut eszembe, hogyan kell? Hogy ellenőrizzem, hogy még lélegzik-e?

Mi a legfontosabb? Csináljak az övemből szorítókötést, vagy azzal ártok? Mit csináljak, ha nincs a zsebemben kötszer? Meg kell-e különböztetnem, milyen típusú vérzés? Kell-e nyomókötést felhelyeznem? Hogy a legegyszerűbb? Mit tegyek, ha egyre rosszabbul van?

Honnan tudom, hogy nagy a baj, vagy csak egyszerű félrenyelés (“részleges elzáródás”)? Ér valamit, ha csak ütögetem a hátát?Hogyan repíthetem ki onnan leghatékonyabban az idegen testet? Mit tegyek, ha elveszíti az eszméletét?

Mikor lehet baj egy fejsérülésből? Milyen jelekből tudhatom meg időben, hogy nagy a baj? Mit tegyek? Miért válhat egy hasi sérült állapota órák múlva hirtelen életveszélyessé? Hogyan ismerek fel egy törést? Mit tudok tenni? Kit kell megmozdítanom, és mi tilos? Mit hogyan tudok rögzíteni? El kell-e távolítanom egy idegen testet? Le kell-e vennem a bukósisakját? Mit csináljak egy égéssel? Baj-e ha rákenek valamit?

Hogyan ismerek fel egy stroke-ot? Hogyan ismerek fel egy szívinfarktust? Várjak még, hátha elmúlik a panasz, vagy hívjak mentőt? Elinduljak-e vele a kórházba saját autóval? Mit tegyek?Hogyan veszek észre egy súlyos allergiás rohamot? Ér-e valamit a kalcium? Mivel menthetem meg az életét? Mit tegyek, ha valaki elájult? És ha egy cukorbeteg van rosszul? Ha valaki nem kap levegőt? Ha fáj a mellkasa?

DR. MÁRKUS DÁVID

Fiatal mentőorvos és vállalkozó,
az SOS Elsősegély vezetője.

Dávid utálja a száraz elméletet, de imádja a hasznos tudást gyorsan, ütősen, és laza stílusban átadni.

Pontosan tudja, hogy mivel lehet bevágódni egy vizsgán és megmenteni egy életet, és ezt Neked is szeretné megtanítani.

100% sikeres vizsgagarancia

Hé, te! Kockázat nélkül kipróbálnád a kurzust?

Az ajánlat egyszerű: válaszd a vizsgagaranciát tartalmazó csomagot, és az SOS Elsősegély csapata garantálja, hogy sikeres lesz a vizsgád! 

Ha esetleg mégsem, visszakapod a kurzusod díját (de úgyis sikerülni fog). E-learning képzésre ilyen garanciát máshol nem kapsz! 

Csak annyi a kikötésünk, hogy csináld teljesen végig a kurzust a vizsga előtt. A vizsgagarancia abban az esetben érvényes, ha a vizsgára jelentkezés a hozzáférés ideje alatt történik. Így fair.

Mit szólsz? Kipróbálod kockázat nélkül?

4.97 (250+ értékelésből)
4.9/5

SOS ELSŐSEGÉLY SIKERSZTORIK

Ők már készen állnak az életmentésre

Ne nekünk higgy, beszéljen helyettünk több a képzést elvégző lelkes tanuló

“A FONTOS DOLGOK Azonnal megragadnak”

Nagyon jó anyag, rövid de tartalmas videók, közérthető nyelvezet és egy élmény hallgatni/nézni. Azonnal megragadnak a fontos dolgok, amiket a végén 1 mondatban össze is foglal az oktató. Egyik legjobb online tananyag, amivel találkoztam.

Nyári Judit

“Lendületes, profi előadó hallgatható”

Lényegre törő, jól felépített tananyag. Hallgatható egy lendületes, profi előadó – orvosi kifejezésektől mentes – laikus számára is könnyen érthető előadása, miközben videofelvételek szemléltetik az elvégzendő feladatokat. Ez kiváló, és gyakorlás nélkül is jól megtanulható.

Telekiné Rábai Melinda

“Kevés szakszó, egy nyelvet beszéltünk”

Nagyon tetszett. A sztorik konnyebben erthetove teszik az anyagot es az osszefoglalok rovidek velosek. Sokkal jobban megjegyeztem par dolgot mint az utobbi 2 alkalommal evekkel ezelott.. Volt szakszo, de keves es ez kulonosen tetszett. Egy nyelvet beszelunk 🙂 

Magyari Izabella Mónika

✓ Végre egy pörgős és érthető e-learning kurzus

AHOL MÁR TALÁLKOZHATTÁL AZ SOS ELSŐSEGÉLLYEL

GYIK

Gyakori kérdések

…és megnyugtató válaszok

Mit tartalmaz a kurzus?

21 rövid, könnyen érthető videót, ami végig fenntartja az érdeklődésedet - ebből könnyen meg fogsz érteni mindent! A tananyagban tuti vizsgatippeket és összefoglaló videót is találsz!

Letöltheted a saját módszerünk által kidolgozott "A" és "B" tételsort. A kidolgozás során az volt a fő szempontunk, hogy könnyen tanulható, gyorsan megjegyezhető legyen - emellett mindent tartalmazzon, amire "harapnak" a vizsgán, de ne legyen benne semmi fölösleges információ.

Checklist-et, amit a vizsga reggelén kipipálhatsz, hogy tudd, semmit nem felejtesz otthon.Tudáspróbát, ami mindent tartalmaz, ami a vizsgán fontos lesz. Ha gyakorolni szeretnél, akárhányszor kitöltheted!

Mikor és hol tudok vizsgázni?

Részünkről akár holnap mehetsz vizsgánzni - ha ügyes vagy, addig meg tudod tanulni a rendszerünkből a legfontosabbakat. Ami viszont tőlönk független, hogy mikorra kapsz vizsgaidőpontot - ez a Vöröskereszttől függ.

Vizsgázni - függetlenül attól, hogy hol, miből készülsz fel - a hozzád legközelebbi (vagy általad választott) Vöröskeresztnél fogsz tudni. Elérhetőségeik: http://voroskereszt.hu/rolunk/elerhetosegeink/

Hogyan tudok fizetni?

Az online e-learning kurzus online bankkártyával (az OTP biztonságos rendszerén keresztül - mi nem kapunk bizalmas adatokat) vagy átutalással fizethető. Bankkártyás fizetés esetén azonnali hozzáférést ad automatikusan a rendszer, átutalásos fizetésnél manuálisan adjuk meg a hozzáférést, így az 24 órába is telhet (de általában annál jelentősen gyorsabb, nem ritka a néhány percen belüli reakciónk).

Hogy néz ki a 100% vizsgagarancia?

Ha a vizsgagaranciát tartalmazó csomagot rendeled meg, garantáljuk, hogy sikeres lesz a vizsgád! Ha esetleg mégsem, visszakapod a kurzusod díját (de úgyis sikerül). Természetesen ehhez szükséges, hogy teljesen végigcsináld a kurzust a vizsga előtt. E-learning képzésre ilyen garanciát máshol nem kapsz!

A garancia egyaránt abban az esetben érvényesíthető, ha a vizsgára jelentkezés a hozzáférés ideje alatt történik.

Tényleg fel lehet készülni online?

Röviden: Igen.
Hosszabban: kurzusunk eddigi tanulói sikertörténetekkel halmozták el a "vélemények" rovatot. Sokatmondó, hogy mindenáron próbáltuk megtudni tanulóinktól, hogy mit fejlesszünk a tananyagon, és ehhez kerestünk olyanokat, akiknek nem sikerült a vizsga annak ellenére, hogy végigcsinálták a kurzusunkat - de nem találtunk ilyen személyt, mindenki csak pozitívan jelzett vissza. Azért ez nem lehet véletlen.

Mi lehet ennek a magyarázata? Az online oktatási formának sok olyan előnye van, ami élőben nincs meg - pélául akárhányszor újranézhetsz egy-egy tananyagot, bármikorr abbahagyhatod, ha éppen pihenni szeretnél, és folytathatod később, aztán ott a tudáspróba, amit akárhányszor elvégezhetsz (pontosan tudjuk, mire kérdeznek rá vizsgán gyakran és pont azt kérdezzük mi is), a vizsgatippekről, online kérdezési lehetőségről és a kidolgozott tételekről nem is beszélve.

És mi a helyzet a gyakorlati dolgokkal? Két dolgot kell elvégeznie minden vizsgázónak: stabil oldalfektetést és újraélesztést. Stabil oldalfektetést a videók alapján minden nehézség nélkül gyakorolhatod családtagodon, barátodon, párodon. Újraélesztéssel pedig könnyű helyzetben vagy: ott ami a legnagyobb nehézséget szokta jelenteni, a befújás, amit vírushelyzetre való tekintettel nem kell vizsgán bemutatni (élőben pedig vírushelyzeten kívül sem kell). Az újraélesztésben ami fontos, a teendők sorrendje és a mellkaskompresszió. Ezt pedig könnyen tudod gyakorolni otthon egy párnán/labdán is, ha szeretnéd. Ha a technikáddal kapcsolatban mégis bizonytalan lennél, küldhetsz nekünk egy videót arról, hogy csinálod, és szívesen adunk építő visszajelzést.

Felnőttképzésnek minősül a kurzus?

Jelen e-learning kurzus nem tartozik az aktuális Felnőttképzési tv. (2013. évi LXXVII. törvény) hatálya alá, így nem minősül felnőttképzésnek, hiszen az oktatás folyamatába az oktatók nem avatkoznak be, emberi interakció a tanulóval nem történik, az ügyfelek szoftver- és tartalomhozzáférést vásárolnak. (Ez Téged egyszerű felhasználókat csak annyiban érint, hogy nem kell 15 féle személyes adatot megadnod, és nem kell szerződést kitöltened és postáznod - úgyhogy ennek csak örülhetsz.)

Ha maradt kérdésed, írd meg bátran az info@soselsosegely.hu-ra!

Egy pörgős kurzus, amivel sima lesz a közúti vizsgád

“Csak a lényeg” közúti elsősegély e-learning kurzus, hogy élvezetesen és gyorsan szerezhess életmentő tudást, amivel ráadásul a vizsgáztatót is lekenyerezhetedmost 100% vizsgagaranciával, kockázat nélkül.

✓ 100% sikeres vizsgagarancia + szuper ajándékok

Csomagok

Kattints a neked megfelelő csomag alatti gombra!

Közúti elsősegély
e-learning jogosítványhoz
(vizsga garancia nélkül)

12.990 Ft

közúti elsősegély
e-learning jogosítványhoz
(vizsga garanciával)

13.990 Ft

Kérd díjmentes tanácsadásunkat!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, majd kattints a piros gombra!

✓ KÖTELEZETTSÉGMENTES KONZULTÁCIÓ – EGY “HÚS-VÉR” MENTŐORVOSSAL